.

Waar vind ik een reanimatiecursus?

Wij geven zelf reanimatiecursussen, speciaal gericht op burgerhulpverleners in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen (inclusief scenariotraining en het omgaan met AED buitenkasten). Wij geven vaak een gedeeltelijke restitutie als je je aanmeldt als burgerhulpverlener in ons gebied en organiseren soms gratis cursussen voor specifieke doelgroepen. 


NRR Reanimatie / AED Certificaat

 

Hartstichting en HartslagNu

Wij zijn reanimatiepartner van de Hartstichting en regionaal partner van HartslagNu. Onze certificaten zijn van de Nederlandse Reanimatieraad en worden overal erkend.

Reanimeren en voorbereiding burgerhulpverlener

Onze cursussen zijn speciaal ontworpen voor mensen die burgerhulpverlener willen worden in de gemeente Amersfoort. We leren je niet alleen reanimeren, maar we bereiden je ook voor op een inzet als burgerhulpverlener. Dit doen we onder andere door middel van scenariotraining, waarbij we een situatie als burgerhulpverlener nabootsen. Daarnaast kun je oefenen met het openen van onze AED kast. Op deze manier ben je het beste voorbereid op wat er in de werkelijkheid kan gebeuren.

Klik hier voor cursussen in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen


Groepscursus op locatie

Wij organiseren op verzoek ook reanimatiecursussen voor groepen gericht op het worden van burgerhulpverlener in de gemeente Amersfoort.

 Het gaat om zowel basiscursussen (duur 3-3,5 uur) als herhalingscursussen (1,5-2 uur). Wij organiseren alleen groepscursussen als er (naar onze mening) een duidelijk belang is voor Amersfoort. Geldt dat niet voor u, informeer dan bij een commerciële aanbieder.

Klik hier voor de mogelijkheden van een groepscursusAndere aanbieders van cursussen

De Hartstichting heeft een overzicht van niet commerciële aanbieders in de buurt op basis van je postcode of woonplaats.

Check hier welke andere aanbieders er ook zijn


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn