.

Help ons Amersfoort hartveilig te maken

Reanimatienetwerk Amersfoort wordt helemaal door vrijwilligers gedragen. Dat betekent dat we geen commercieel belang hebben, en dat we helemaal afhankelijk zijn van giften en subsidies. Wil jij dat Amersfoort hartveilig blijft, nu en en in de toekomst? Steun ons dan met een gift. Je redt er levens mee!

Ja, ik wil Amersfoort hartveilig maken, en geef graag een gift

Klik hier om een gift te geven


ANBI

De Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort is door de Belastingdienst bij beschikking d.d. 7 november 2016 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met ingang van 5 juli 2016 onder nr. 8565 41 163.

Bankrekening

Ons bankrekeningnummer voor giften is NL95 RABO 0311 0900 52 t.n.v. Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort, te Amersfoort, graag met omschrijving 'gift'. Bij voorbaat dank voor jouw financiële ondersteuning van ons netwerk.

Doneren via IDEAL

Doneer aan ons (alle bedragen zijn van harte welkom) via deze IDEAL-betaallink (of klik op het IDEAL-logo hiernaast).  Deze betaling wordt verwerkt via IDEAL/Mollie Payments.


Start een actie voor een hartveilig Amersfoort

Wil jij een inzamelactie starten zodat Amersfoort hartveilig wordt? Of wil je voor een bijzondere gelegenheden jouw gasten vragen een goed doel te ondersteunen in plaats van cadeaus? Wij sturen je graag een betaallink waarmee je makkelijk geld inzamelt. Stuur ons even een email.

Meer informatie over schenken of nalaten

Ben je je aan het oriënteren op wat je met jouw nalatenschap of erfenis wilt doen? En wil je er zeker van zijn dat jouw nalatenschap goed terechtkomt? We begrijpen dat daar een weloverwogen keuze aan vooraf gaat. Meer informatie over nalaten vind je hier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn