Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Nieuws over het Reanimatie Netwerk Amersfoort Nieuws over het Reanimatie Netwerk Amersfoort kunt u ook vinden op onze social media accounts:

Social Media

Facebook

@reanimatienetwerkamersfoort 

Twitter 

@RN_Amersfoort 

Instragram 

Stichtingrna 

Linkedin 

Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort Nieuws over het Reanimatie Netwerk Amersfoort


Terug naar overzicht

17-02-2021

Reanimatie Netwerk Amersfoort start met proef met online herhalingscursussen

Veel burgerhulpverleners hebben al lange tijd geen herhalingscursus meer kunnen volgen, terwijl de reanimaties gewoon doorlopen. Bovendien ontstaat er een stuwmeer aan mensen die een verlopen certificaat hebben. Daarom start het Reanimatie Netwerk Amersfoort nu een proef met online herhalingscursussen. Via e-learning (boekje, video's en zelftoetsen) kan de theorie herhaald worden. Door zelf een goedkope reanimatiepop aan te schaffen (eenmalig Eur 36,50) kan er thuis geoefend worden met de borstcompressies, beademing en aansluiten AED. Tijdens een online sessie wordt de theorie doorgenomen en kunnen de cursisten op afstand laten zien dat zij de reanimatiehandelingen beheersen. De instructeur kijkt mee via de camera van de computer en kan op een dashboard zien of de cursist de borstcompressies goed uitvoert en zo nodig coachen.

De cursus is bedoeld voor burgerhulpverleners in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen die voor het laatst in 2019 of daarna een basiscursus of herhalingscursus hebben gevolgd.

Burgerhulpverleners uit de gemeente Amersfoort die zijn ingeschreven bij HartslagNu krijgen het grootste deel van het cursusgeld terug nadat zij hun inschrijving bij HartslagNu hebben verlengd.

Meer informatie: www.reanimatiecursus-amersfoort.nlTerug naar overzicht
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn