Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Nieuws over het Reanimatie Netwerk Amersfoort Nieuws over het Reanimatie Netwerk Amersfoort kunt u ook vinden op onze social media accounts:

Social Media

Facebook

@reanimatienetwerkamersfoort 

Twitter 

@RN_Amersfoort 

Instragram 

Stichtingrna 

Linkedin 

Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort Nieuws over het Reanimatie Netwerk Amersfoort


Terug naar overzicht

23-01-2021

Avondklok en alarmoproep HartslagNu

Wij krijgen vragen binnen over wat je moet doen als je een alarmoproep krijgt via HartslagNu tijdens de avondklok.

Ga je, accepteer dan direct de oproep (ja terug-SMS-en of - in de app - drukken op de accepteer knop).

De 112-meldkamer van de ambulancedienst roept je op via HartslagNu. Deze meldkamer vindt dan dus dat er sprake is van een noodsituatie. Je mag gewoon meteen naar buiten. Je hoeft GEEN formulier in te vullen.

Wordt je op straat gecontroleerd, meld dan dat je burgerhulpverlener bent en via HartslagNu bent opgeroepen voor een reanimatie. Je kunt de controleur (politie of handhaving) het SMS-berichtje laten zien of het app bericht. Je kunt ook in de tijdlijn van de HartslagNu app laten zien dat je opgeroepen bent. De controleur kan gemakkelijk via de 112-meldkamer checken dat de oproep echt is.

Ga uiteraard zo snel mogelijk van je huis naar het slachtoffer (of via de AED als dat je opdracht is) en als je klaar of niet nodig blijkt te zijn, ga je zo snel mogelijk weer terug naar huis via de meest directe route.

Krijg je problemen met een controleur, bel ons dan op 033-833 0 833 optie 3.

Meld alle problemen ook achteraf op info@reanimatienetwerk-amersfoort.nl en wij gaan er dan zo nodig achteraan via onze contactpersonen bij de gemeente, politie en de ambulancedienst.Terug naar overzicht
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn