.

Hartvoordebuurt Amersfoort

Hartvoordebuurt is een crowdfunding platform dat wij samen met onze leverancier hebben opgezet, als reactie op het mogelijk sluiten van de BuurtAED actie van de Hartstichting, maar ook om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk crowdfunding acties gaan voor de standaard configuratie AED en buitenkast die in de gemeente Amersfoort gebruikt wordt. 

Het voordeel van een crowdfunding actie is dat je zelf niet met geld over straat hoeft, je steeds de status van je actie kunt zien (ten opzichte van het doelbedrag) en je buurtgenoten de zekerheid hebben dat als het doelbedrag niet gehaald wordt, zij hun geld terugkrijgen.

Deze actie wordt uitgevoerd door onze leverancier Fuego. Je gaat een overeenkomst aan met Fuego/Hartvoordebuurt. Wij leveren, als je actie wordt goedgekeurd door ons, een financiële bijdrage. Je moet daarvoor een aanvraag bij ons indienen (zie hiervoor AED Regelingen).

Op de website hartvoordebuurt.nl vind je meer informatie. Contact met ons hierover: buurtprojecten@reanimatienetwerk-amersfoort.nl


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn