Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Bedankt voor uw betaling voor onze reanimatiecursus 

Wij hebben uw betaling voor de reanimatiecursus ontvangen!

Hier kunt u het cursusboek downloaden. U krijgt aan het begin van de cursus een exemplaar van het gedrukte boek uitgereikt. Wilt u de cursus voorbereiden (hoeft niet, mag uiteraard wel) dan kunt u dat doen door het digitale cursusboek een keer door te lezen.

Cursusboek Reanimatie
Digitale versie van het cursusboek voor onze reanimatiecursus
lesboek_Reanimatie_tweede_oplage_(1).pdf (2.61MB)
Cursusboek Reanimatie
Digitale versie van het cursusboek voor onze reanimatiecursus
lesboek_Reanimatie_tweede_oplage_(1).pdf (2.61MB)


Kijk ook eens op de volgende pagina van ons Digitaal Handboek voor de Amersfoortse Burgerhulpverlener; hier vindt je instructiefilmpjes over het reanimeren:  https://stichtingrna.net/inzet/reanimeren

We wensen u een prettige en leerzame cursus toe!

Afzeggen/niet komen

Mocht u op het laatste moment toch niet kunnen, dan verzoeken wij u vriendelijk ons dat tijdig te laten weten: mail naar cursusinfo@reanimatienetwerk-amersfoort.nl of bel (alleen bij spoed) met 033-833 0 833 (call center, u wordt teruggebeld).

Onze instructeurs zijn vrijwilligers die hun vrije tijd opofferen om u op te leiden. Het is dan heel vervelend als cursisten zonder enig bericht niet op komen dagen.

Voor onze cursussen gelden de RNA cursusvoorwaarden (klik op de link) .

Door aanmelding bent u de cursusprijs verschuldigd, tenzij de cursus niet doorgaat of u zelf (of wij) tijdig voor een vervanger zorgen. Wij maken namelijk al kosten op basis van voldoende aanmeldingen. Afzeggen zonder vervanger of niet verschijnen betekent dus dat u toch moet betalen. 

Omboeken kan alleen gratis als er voldoende cursisten overblijven in de oorspronkelijke cursus en er plaats is in de nieuwe cursus. Dit is aan ons ter beoordeling.

Aanmelden als burgerhulpverlener

Bent u geslaagd voor de cursus? Dan vragen wij u zich aan te melden als burgerhulpverlener. U kunt bij een oproep van geval tot geval beslissen of u wilt en kunt gaan helpen. Stel dat uw buurman een hartstilstand krijgt, en u komt daar pas achter als u de ambulancesirenes hoort terwijl u kunt reanimeren en hem wellicht het leven had kunnen redden als u meteen gereageerd had op een oproep? Kijk hier voor meer informatie over burgerhulpverleners.


E-mailen
Bellen
Map
Info