Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Bedankt voor uw betaling voor onze reanimatiecursus 

Wij hebben uw betaling voor de reanimatiecursus ontvangen!

Hier kunt u het cursusboek downloaden. U krijgt aan het begin van de cursus een exemplaar van het gedrukte boek uitgereikt. Wilt u de cursus voorbereiden (hoeft niet, mag uiteraard wel) dan kunt u dat doen door het digitale cursusboek een keer door te lezen.

Cursusboek Reanimatie
Digitale versie van het cursusboek voor onze reanimatiecursus
lesboek_Reanimatie_tweede_oplage_(1).pdf (2.61MB)
Cursusboek Reanimatie
Digitale versie van het cursusboek voor onze reanimatiecursus
lesboek_Reanimatie_tweede_oplage_(1).pdf (2.61MB)


Kijk ook eens op de volgende pagina van ons Digitaal Handboek voor de Amersfoortse Burgerhulpverlener; hier vindt je instructiefilmpjes over het reanimeren:  https://stichtingrna.net/inzet/reanimeren

We wensen u een prettige en leerzame cursus toe!

Afzeggen/niet komen

Mocht u op het laatste moment toch niet kunnen, dan verzoeken wij u vriendelijk ons dat tijdig te laten weten: mail naar cursusinfo@reanimatienetwerk-amersfoort.nl of bel (alleen bij spoed) met 033-833 0 833 (call center, u wordt teruggebeld).

Onze instructeurs zijn vrijwilligers die hun vrije tijd opofferen om u op te leiden. Het is dan heel vervelend als cursisten zonder enig bericht niet op komen dagen.

Voor onze cursussen gelden de RNA cursusvoorwaarden (klik op de link) .

Door aanmelding bent u de cursusprijs verschuldigd, tenzij de cursus niet doorgaat of u zelf (of wij) tijdig voor een vervanger zorgen. Wij maken namelijk al kosten op basis van voldoende aanmeldingen. Afzeggen zonder vervanger of niet verschijnen betekent dus dat u toch moet betalen. 

Omboeken kan alleen gratis als er voldoende cursisten overblijven in de oorspronkelijke cursus en er plaats is in de nieuwe cursus. Dit is aan ons ter beoordeling.