Reanimatie/AED cursussen voor burgerhulpverleners

Reanimatie/AED cursussen worden door vele partijen gegeven, zowel in de non-profit als in de commerciële sector. Let er wel op dat de cursus geschiedt volgens de laatste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Het maakt ons niet uit waar u de cursus volgt, als u er maar een volgt (en het liefst daarna burgerhulpverlener wordt!). Onze cursussen zijn gericht op het worden van burgerhulpverlener in Amersfoort, maar u kunt ook deelnemen als u dat niet wilt.

Eigen cursussen

Wij organiseren zelf basiscursussen en herhalingscursussen reanimatie/AED voor burgerhulpverleners. Deze worden georganiseerd in samenwerking met Het Rode Kruis, afdeling Eemland/Amersfoort, en vinden plaats in het Rode Kruisgebouw, Columbusweg 30 te Amersfoort. Wij geven deze cursussen met name om nieuwe burgerhulpverleners te krijgen voor ons netwerk in Amersfoort. Wij vragen u dan ook, nadat u de cursus met succes heeft doorlopen, om u als burgerhulpverlener aan te melden. 


Kijk voor de cursusdata en om te boeken:  https://www.reanimatiecursus-amersfoort.nl

 

Wij zijn reanimatiepartner van de Hartstichting en gebruiken de materialen van de Hartstichting (details). Deze cursussen volgen de laatste richtlijnen van de Reanimatieraad en onze instructeurs zijn dienovereenkomstig gecertificeerd.


De Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort onderhoudt en beheert het netwerk van burgerhulpverleners bij reanimaties en publiek toegankelijke AED’s binnen de gemeente Amersfoort, in samenwerking met HartslagNu, de gemeente Amersfoort en de Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU).

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn