Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Ondersteuning en Sponsoring

Hoe kunt ons helpen? (Bedrijven en instellingen) Ideeën, suggesties & concrete projecten. Dit document geeft aan hoe wij denken dat bedrijven en instellingen in Amersfoort ons kunnen helpen bij het realiseren van onze doelstelling: een hartveilige gemeente Amersfoort. Wij geven algemene tips die voor iedereen gelden (met name uw AED aanmelden en plaatsing in een buitenkast overwegen), we hebben concrete sponsorprojecten waaraan u mee kunt doen. 

Daarnaast hebben we concrete ideeën voor:- personeelsverenigingen en ondernemingsraden;- sportverenigingen, sportclubs en bijv. duikverenigingen;- winkeliersverenigingen, winkelcentra, en horeca;- buurthuizen, dorpshuizen en wijkverenigingen;- serviceclubs;- middelbare scholen, MBO en HBO opleidingen;- reanimatiepartners van de Hartstichting, BHV en andere opleidingen, BHV-afdelingen van grote bedrijven en EHBO-verenigingen;- verenigingen van eigenaren van een (flat-)gebouw, woningcorporaties en bewonersverenigingen- charitatieve instellingen.

Voor Euro 3.500 kunnen wij de meest moderne AED plaatsen in een buitenkast zodat deze op 24/7 basis beschikbaar is voor de omgeving. Wij regelen een gevel, de installatie en het beheer.

Wilt u ons financieel ondersteunen? Kijk dan hier.

Download document
Ondersteuning en Sponsoring
Hoe kunt u ons helpen (bedrijven en instellingen) 290916.pdf (906.72KB)
Download document
Ondersteuning en Sponsoring
Hoe kunt u ons helpen (bedrijven en instellingen) 290916.pdf (906.72KB)
E-mailen
Bellen
Map
Info