.

Dekking

Status per 1-11-2022

Aantal burgerhulpverleners woonachtig of werkzaam in de gemeente Amersfoort

Wij hebben 2.755 actieve, bij HartslagNu aangemelde, burgerhulpverleners met woon- of werkadres in Amersfoort. Het aantal inzetbare burgerhulpverleners varieert, afhankelijk van de status van hun certificering. Werk uw certificeringsdatum bij na een herhalingscursus! Hiernaast kunnen er ook elders woonachtige burgerhulpverleners ingezet worden met een werkadres in Amersfoort of die tijdelijk oproepen op basis van GPS-locatie hebben aangezet (dit kan tot 24 uur per keer).

Tijdens de Coronapandemie worden ook burgerhulpverleners met een verlopen certificaat ingezet. Dit vervalt per 1-1-2023. Vanaf die datum worden alleen weer burgerhulpverleners met een geldig certificaat opgeroepen. Wij verwachten dat dit betekent dat rond de 1.500 burgerhulpverleners afvallen. De dekking is dan in gevaar!


AED-dekkings & planningskaart van de gemeente Amersfoort

De onderstaande kaart bevat alle bij HartslagNu (en dus bij ons netwerk) aangemelde AED's , zowel de AED's die op 24/7 basis beschikbaar zijn als de AED's die alleen tijdens openingsuren beschikbaar zijn. De groene symbolen zijn 24/7 voor onze burgerhulpverleners beschikbare AED's. De oranje symbolen zijn AED's die alleen tijdens openingstijden beschikbaar zijn. De groene en oranje AED's zijn dus nu beschikbaar. 

In deze kaart zijn ook verwerkt de AED's (indien van toepassing) in blauw: die in de pijplijn zitten en in de komende weken naar verwachting actief worden.  

Regelmatig worden door HartslagNu AED's verwijderd uit het systeem omdat de beheerders de gegevens over de verloopdata van elektroden en batterijen niet hebben bijgewerkt en deze data inmiddels verstreken zijn. Deze AED's komen niet meer voor in onze dekkingskaart en ook niet in onderstaande aantallen. Wij proberen actief om deze AED's, voor zover mogelijk, weer terug in het systeem te krijgen, met de juiste (toekomstige) verloopdata. 

We hebben nu de volgende aantallen bij HartslagNu aangemelde AED's die operationeel zijn in Amersfoort:

 

Aantal aangemelde actieve AED's

275

Waarvan 24/7 beschikbaar

216

Waarvan alleen tijdens openingstijden beschikbaar

59


 Overzicht van de dekking met AED's in Amersfoort 

Alle bij HartslagNu aangesloten burgerhulpverleners vinden de actuele dekkingskaart in hun omgeving, met de exacte locatie van de AED, via de nieuwe HartslagNu-app. (Menu, AED's in de buurt).  

Deze kaart is slechts illustratief voor de dekking en geplande AED's (op basis van het adres van de AED-locatie). Deze kaart wordt maandelijks bijgewerkt op basis van de bij ons bekende AED's.

Deze functionaliteit vereist toestaan van cookies van derden (google-maps). Pas zo nodig uw instellingen aan.


Let op: blauwe AED's (indien getoond) zijn nog niet operationeel, slechts gepland. Het is onzeker of en wanneer ze ook daadwerkelijk operationeel worden. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn