Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Dekking

Status per 31-1-2021

Aantal burgerhulpverleners woonachtig of werkzaam in de gemeente Amersfoort

Wij hebben 2.333 actieve, bij HartslagNu aangemelde, burgerhulpverleners met woon- of werkadres in Amersfoort. Het aantal inzetbare burgerhulpverleners varieert, afhankelijk van de status van hun certificering. Werk uw certificeringsdatum bij na een herhalingscursus!

Op 1 februari 2020 heeft HartslagNu alle burgerhulpverleners met een langer verlopen reanimatiecertificaat, na een aantal herinneringen, ook van ons direct (het laatst op 31 januari 2020), uit het systeem verwijderd. Ook alle personen die zich hadden aangemeld zonder certificaat, zijn eruit verwijderd (tenzij zij AED-beheerder zijn). Vanaf nu gaat HartslagNu dit regelmatig doen, zodat alleen burgerhulpverleners in HartslagNu blijven die een geldig certificaat hebben. 

Daarnaast zijn alle burgerhulpverleners die in heel Nederland zijn aangemeld bij HartslagNu op basis van de gps-locatie van hun telefoon ook in Amersfoort oproepbaar als zij daar feitelijk zijn.

AED-dekkings & planningskaart van de gemeente Amersfoort

De onderstaande kaart bevat alle bij HartslagNu (en dus bij ons netwerk) aangemelde AED's , zowel de AED's die op 24/7 basis beschikbaar zijn als de AED's die alleen tijdens openingsuren beschikbaar zijn. De groene symbolen zijn 24/7 voor onze burgerhulpverleners beschikbare AED's. De oranje symbolen zijn AED's die alleen tijdens openingstijden beschikbaar zijn. De groene en oranje AED's zijn dus nu al beschikbaar. 

In deze kaart zijn ook verwerkt de AED's (indien van toepassing) in blauw: die in de pijplijn zitten en in de komende weken naar verwachting actief worden.  Rood: niet aangemeld of momenteel niet inzetbaar (verlopen). Grijs: gewenste locatie (of in directe omgeving), maar momenteel geen concrete actie lopend voor implementatie.

Regelmatig worden door HartslagNu AED's verwijderd uit het systeem omdat de beheerders de gegevens over de verloopdata van elektroden en batterijen niet hebben bijgewerkt en deze data inmiddels verstreken zijn. Deze AED's komen niet meer voor in onze dekkingskaart en ook niet in onderstaande aantallen. Wij proberen actief om deze AED's, voor zover mogelijk, weer terug in het systeem te krijgen, met de juiste (toekomstige) verloopdata. 

We hebben nu de volgende aantallen bij HartslagNu aangemelde AED's die operationeel zijn in Amersfoort:

 

Aantal aangemelde actieve AED's

259

Waarvan 24/7 beschikbaar

191

Waarvan alleen tijdens openingstijden beschikbaar

68


 Overzicht van de dekking met AED's in Amersfoort 

Alle bij HartslagNu aangesloten burgerhulpverleners vinden de actuele dekkingskaart in hun omgeving, met de exacte locatie van de AED, via de nieuwe HartslagNu-app. (Menu, AED's in de buurt).  

Deze kaart is slechts illustratief voor de dekking en geplande AED's (op basis van het adres van de AED-locatie).

Deze functionaliteit vereist toestaan van cookies van derden (google-maps). Pas zo nodig uw instellingen aan.


Let op: blauwe AED's (indien getoond) zijn nog niet operationeel, slechts gepland. Het is onzeker of en wanneer ze ook daadwerkelijk operationeel worden. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn