Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Dekking

Aantal burgerhulpverleners woonachtig of werkzaam in de gemeente Amersfoort

Wij hebben per 20-9-2018 meer dan 1.800 actieve, bij HartslagNu aangemelde, burgerhulpverleners met woon- of werkadres in Amersfoort. Het aantal inzetbare burgerhulpverleners varieert, afhankelijk van de status van hun certificering. Werk uw certificeringsdatum bij na een herhalingscursus!

Daarnaast zijn alle burgerhulpverleners die in heel Nederland zijn aangemeld bij HartslagNu op basis van de gps-locatie van hun telefoon ook in Amersfoort oproepbaar als zij daar feitelijk zijn.

AED-dekkingskaart van de gemeente Amersfoort

De onderstaande kaart bevat alle bij HartslagNu (en dus bij ons netwerk) aangemelde AED's , zowel de AED's die op 24/7 basis beschikbaar zijn als de AED's die alleen tijdens openingsuren beschikbaar zijn. De groene symbolen zijn 24/7 voor onze burgerhulpverleners beschikbare AED's. De gele symbolen zijn AED's die alleen tijdens openingstijden beschikbaar zijn. De status is per 21/9/2018.

 Overzicht van de dekking met AED's in Amersfoort 

Alle bij HartslagNu aangesloten burgerhulpverleners vinden de actuele dekkingskaart in hun omgeving, met de exacte locatie van de AED, via de nieuwe HartslagNu-app. (Menu, AED's in de buurt).  

Deze kaart is slechts illustratief voor de dekking (op basis van het adres van de AED-locatie).