Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Dekking

Status per 15-5-2019


Aantal burgerhulpverleners woonachtig of werkzaam in de gemeente Amersfoort

Wij hebben 2.304 actieve, bij HartslagNu aangemelde, burgerhulpverleners met woon- of werkadres in Amersfoort. Het aantal inzetbare burgerhulpverleners varieert, afhankelijk van de status van hun certificering. Werk uw certificeringsdatum bij na een herhalingscursus!

Daarnaast zijn alle burgerhulpverleners die in heel Nederland zijn aangemeld bij HartslagNu op basis van de gps-locatie van hun telefoon ook in Amersfoort oproepbaar als zij daar feitelijk zijn.

AED-dekkings & planningskaart van de gemeente Amersfoort

De onderstaande kaart bevat alle bij HartslagNu (en dus bij ons netwerk) aangemelde AED's , zowel de AED's die op 24/7 basis beschikbaar zijn als de AED's die alleen tijdens openingsuren beschikbaar zijn. De groene symbolen zijn 24/7 voor onze burgerhulpverleners beschikbare AED's. De oranje symbolen zijn AED's die alleen tijdens openingstijden beschikbaar zijn. De groene en oranje AED's zijn dus nu al beschikbaar.

In deze kaart zijn ook verwerkt de AED's:

- blauw: die in de pijplijn zitten en in de komende weken naar verwachting actief worden. 

- Grijs: de buurtAED acties die op dit moment lopen (let op: dit wil niet zeggen dat deze succesvol zullen worden afgesloten). Kijk op www.buurtaed.nl voor de actuele status van deze projecten.


We hebben nu de volgende aantallen bij HartslagNu aangemelde AED's die operationeel zijn in Amersfoort:

 

Aantal aangemelde AED's

204

Waarvan 24/7 beschikbaar

125

Waarvan alleen tijdens openingstijden beschikbaar

79


 Overzicht van de dekking met AED's in Amersfoort 

Alle bij HartslagNu aangesloten burgerhulpverleners vinden de actuele dekkingskaart in hun omgeving, met de exacte locatie van de AED, via de nieuwe HartslagNu-app. (Menu, AED's in de buurt).  

Deze kaart is slechts illustratief voor de dekking en geplande AED's (op basis van het adres van de AED-locatie).


Let op: blauwe en grijze AED's zijn nog niet operationeel, slechts gepland.