Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

Uw aanmelding bij HartslagNu Up-to-Date houden

Het is van groot belang om uw aanmelding als burgerhulpverlener of de gegevens van uw AED up-to-date te houden.

Burgerhulpverleners

Een burgerhulpverlener wordt op "niet oproepbaar" gezet als zijn/haar laatste trainingsdatum 2 jaar of langer geleden is. Heeft u een herhalingscursus gevolgd, pas dan uw certificeringsdatum meteen aan.

In augustus 2018 is na een fusie van HartslagNu en HartveiligWonen één landelijk oproepsysteem ontstaan onder de naam Hartslagnu (www.hartslagnu.nl). Amersfoortse burgerhulpverleners die zich voor die datum hebben aangemeld zijn gemigreerd naar het nieuwe systeem. Via het oude systeem wordt u na half september 2018 niet meer opgeroepen. Bent u nog niet gemigreerd? Doe dat dan zo snel mogelijk, anders bent u niet meer oproepbaar. Kijk hier voor nadere details.

Bent u beroepshalve opgeleid om te reanimeren (medische beroepen, politie, brandweer, bedrijfshulpverlener) en krijgt u regelmatig intern trainingen, dan kunt u de einddatum van uw certificering op maximaal 5 jaar verder zetten. 

Pas uw laatste trainingsdatum in ieder geval een keer per twee jaar aan. Zet een herinnering in uw agenda.

Hoe past u uw laatste trainingsdatum aan? 

Log in op mijnhartslagnu.nl met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Ga naar trainingen en pas uw laatste trainingsdatum aan.

AED's

Zorg dat de informatie over uw AED actueel blijft. Met name de gegevens van de beheerder en de verloopdata van electroden en accu. Als de electroden en accu verlopen zijn, wordt de AED tijdelijk op niet oproepbaar gezet. Na vervanging van de elektroden en/of accu, dient u de gegevens bij te werken.

LET OP: AANMELDEN BIJ AED4.EU, RODE KRUIS OF BIJ ANDERE SYSTEMEN WERKT NIET. DEZE SYSTEMEN ZIJN GEEN OPROEPNETWERK. DAAR AANGEMELDE AED'S WORDEN NIET DOOR DE 112-MELDKAMER OPGEROEPEN. ALLEEN AANMELDEN BIJ www.hartslagnu.nl WERKT OM UW AED BESCHIKBAAR TE STELLEN AAN DE BURGERHULPVERLENERS VAN ONS NETWERK.

Problemen met uw aanmelding?

Neem contact op met de helpdesk van Hartslagnu (www.hartslagnu.nl) of mail naar databeheer@reanimatienetwerk-amersfoort.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info