.

Subsidies en regelingen voor AED's in de gemeente Amersfoort

De Gemeente  Amersfoort vindt het belangrijk dat Amersfoort hartveilig wordt. Daarom heeft de Gemeente ons subsidie toegekend. Uit die gelden geven wij diverse subsidies en bijdragen om Amersfoort hartveilig te houden.

Voor welke AED’s?

Kort samengevat gelden deze regelingen voor AED’s die: 

  • dag en nacht beschikbaar zijn binnen de gemeente Amersfoort (Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen);
  • niet van een slot maar van een breekzegel voorzien zijn;
  • aangemeld zijn en blijven bij HartslagNu;
  • zo worden bijgehouden dat ze altijd inzetbaar zijn via HartslagNu;
  • Verder moeten wij de locatie vooraf hebben goedgekeurd.

Op=op: er is beperkt budget

Check voordat je met een project begint of de regeling nog beschikbaar is.
Kijk voor de exacte details naar onze Algemene Voorwaarden AED-regelingen Amersfoort 2023.
Aanvraag goedkeuren locatie en bevestiging voldoende budget: klik hier

Momenteel gelden de volgende AED-regelingen:

A. Subsidie: nieuwe AED en gratis buitenkast

Subsidie bij de aanschaf van een nieuwe AED op een nieuwe locatie, met gratis buitenkast. De subsidie bedraagt Eur 500 voor een nieuwe AED en Eur 900 voor een connected Mindray C1A AED met 8 jaar dataplan. Klik op de titel voor details en aanvraag. Een nieuwe AED van dit laatste type (onze standaard) kost, na aftrek van subsidie en gratis buitenkast ongeveer Eur 1.600.

B. Slot Eraf – Regeling Natura Vergoeding na Verlies AED

Sloten leven levensgevaarlijke vertraging op bij een inzet. Wij willen alle sloten van de buitenkasten waar het kan. Wij leveren een gratis vervangende AED bij verlies door diefstal of vandalisme als de AED in een buitenkast zit zonder slot (alleen een breekzegel). Je krijgt van ons gratis breekzegels. Je moet deze regeling wel vooraf aanvragen. 

C. Subsidie: testen of vervangen van oude AED’s

Een AED die uit de fabrieksgarantieperiode is gelopen of die ouder is dan 10 jaar kan niet meer altijd goed functioneren als het er op aan komt. Wij geven subsidie voor de kosten van het regelmatig testen (Eur 30,25 plus reguliere verzendkosten) of voor het vervangen door een nieuwe AED (Eur 500 of Eur 900 voor een connected Mindray C1A AED met 8 jaar dataplan). 

D. Gratis buitenkast voor nieuwe of bestaande AED

Een gratis buitenkast bij het naar buiten brengen van een nieuwe of bestaande AED die via HartslagNu op 24/7 basis beschikbaar komt. 

E. Overnemen beheer AED

Wil/kun je niet meer zelf een AED beheren: wij nemen het beheer over. Je blijft eigenaar en blijft de eigenaarskosten betalen. 

F. BuurtAED’s/hartvoordebuurt-AED’s na afloop onderhoudscontract

Is je crowdfunding AED uit het onderhoudscontract en krijg je geen geld meer bij elkaar om de AED te onderhouden? Wij helpen eenmalig met een bijdrage om de AED weer inzetbaar te maken of nemen de AED definitief over. 

G. Tijdelijke bruikleen AED’s

Is je AED tijdelijk niet inzetbaar? Je kunt van ons een tijdelijke bruikleen-AED krijgen. 

H. AED aan je muur

Soms hebben we een AED ter beschikking voor een bepaald gebied, maar geen muur om deze aan te bevestigen. Wil je je muur ter beschikking stellen, mail ons dan op info@reanimatienetwerk-amersfoort.nl. Wij vragen je dan een bruikleenovereenkomst te tekenen als we je muur kunnen gebruiken.

Let op: algemene voorwaarden

Voor al deze regelingen gelden de Algemene Voorwaarden AED-regelingen Amersfoort 2023. Eigenaren van AED’s die hier niet aan kunnen of willen voldoen kunnen geen gebruik maken van bovenstaande regelingen.


Vragen: info@reanimatienetwerk-amersfoort.nl of bel (bij spoed): 033-833 0 833 (optie 3)

 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn