Help mee om Amersfoort 'hartveilig' te maken!

 

Investeerder Fakton Capital stelt AED ter beschikking aan bewoners en omgeving

Investeerder Fakton Capital heeft bij het ombouwen van het oude gebouw van Nefkes Makelaardij aan de Utrechtseweg/hoek PC Hooftlaan (Bergkwartier) tot sociale huurappartementen, besloten een AED in een buitenkast aan het pand te hangen. Hiermee komt er een AED ter beschikking aan de bewoners en aan bij het netwerk aangesloten burgerhulpverleners in de directe omgeving.

Het Reanimatie Netwerk Amersfoort heeft de AED en de buitenkast geregeld en beheert de installatie namens Fakton.


Voorzitter Henk Pijper van het Reanimatie Netwerk Amersfoort: “Een prachtig voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen! Wij hopen dat dit mooie initiatief een aanmoediging is voor alle projectontwikkelaars in Amersfoort om standaard bij al hun projecten een AED in een buitenkast op te hangen en deze aan te melden bij HartslagNu. Daarmee wordt Amersfoort weer een stuk hartveiliger!”

Ook meedoen?

Het reanimatienetwerk telt inmiddels ong. 1.800 actieve burgerhulpverleners en 128 AED's. Er zijn voor een goede spreiding over de stad nog meer burgerhulpverleners en AED's nodig. 

Meld uw bedrijfshulpverleners ook aan als burgerhulpverlener! (www.hartslagnu.nl)

Heeft u een AED? Meld deze aan bij www.hartslagnu.nl. Heeft u een AED aangemeld die binnen hangt? Maak gebruik van ons aanbod van een gratis buitenkast en maak deze op 24/7 basis beschikbaar voor uw omgeving! Zie  gratis buitenkasten

E-mailen
Bellen
Map
Info